Ons kantoor 

Een kantoor waar je op kan vertrouwen! 

Narecht Advocaten is in 2014 opgericht door mr. N. Rachid. Samen met haar collega's staat zij dag in dag uit klaar voor haar cliënten. Er wordt met plezier en overtuiging aan allerlei zaken gewerkt. Of het nu een echtscheiding is, een ontslag op staande voet of een fusie van ondernemingen, Narecht Advocaten staat u met plezier en expertise bij. 

Onze advocaten 

Mw. mr. N. Rachid


Mr. N. Rachid is in 2007 beëidigd tot advocaat. Zij heeft de bachelor rechtsgeleerdheid en de master privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg gevolgd en afgerond.  

Mw. mr. P.E. Epping 


Mr. Epping is in 2018 beëidigd tot advocaat. Zij heeft de bachelor rechtsgeleerdheid en de master Strafrecht aan de Erasmus universiteit in Rotterdam behaald.

Rechtsgebiedenregister

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de navolgende hoofd- en subrechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten geregistreerd. Op grond van deze registratie  zijn zij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behandelen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Mw. mr. N. Rachid staat geregistreerd op de rechtsgebieden: 


  1. Ondernemingsrecht;
  2. Personen- en Familierecht;
  3. Arbeidsrecht;
  4. Huurrecht;
  5. Sociaal Zekerheidsrecht, inclusief de toeslagenaffaire.



Mw. mr. P. E. Epping staat geregistreerd op de rechtsgebieden: 


  1. Strafrecht;
  2. Personen- en Familierecht;
  3. Algemene rechtspraktijk.